jastëk anatomik dormeo verde eucalyptus pillow anatomic

39.98 €

Përshkrimi

Jastaku Eucalyptus është 100 % anti alergjik.Mbulesa e tij është e prodhuar me mikrofibra natyrale Tencel të cilat sigurojnë një ambient gjumi të freskët dhe thatë gjatë gjithë natës.