jorgan i fëmive dormeo verde birds duvet

59.98 €

Përshkrimi

Shtojini gjallërine dhomës së gjumit se fëmijës tuaj me setin e këllefeve me dizajnin me Zogj.Material 100% pambuk dhe mbyllje në Zingjir për këllefin e Jorganit dhe të Jastekut