freskues dhe aromatizues ajri dormeo air humidifier plus aroma diffuser

59.98 €

Përshkrimi

Dormeo sjell paisjen fantastike për pastrimin e ajrit,e cila do të përmirësojë cilesinë e ajrit në dhomë dhe do të largojë aromat e pakëndëshme duke krijuar një ambient perfekt me ajër të pastër.Pasurues ajri.Aromatizues.E sigurt dhe e thjeshtë në përdorim.