shipkat dormeo compact flex 90x200

99.90 €

Përshkrimi

Baza e shtratit me listela Dormeo e punuar nga druri i mështeknës i jep mbështetje të përkryer dyshekut tuaj si dhe siguron një pozicion ergonomik për trupin tuaj.