jorgan dormeo ( 2 persona ) verde duvet double 200x200

99.98 €

Përshkrimi

Seti adaptues përfshinë mbushje të lehta 150 gsm dhe të rënda 250 gsm mbushje të jorganit për të perdorur veqmas ose së bashku kur eshtë e nevojshme.E bëre me perzgjedhje të shkëlqyer materiale me Memo elastik,për të ndihmuar dhe siguruar gjumë të mirë cdo natë.Dimensionet 200x200