dyshek dormeo aloe vera v2 90x200

209.90 €

Përshkrimi

Dyshek i fortë ortopedik për mbështetje të përsosur.Permbajtje Aloe Vera për gjumë të qetë dhe rigjenerues e cila do perkëdhelë lekurën tuaj.Garanci 10 vjet.Me dimensione 90x200