dyshek dormeo aloe vera v2 160x200

369.90 €

Përshkrimi

Dyshek i fortë ortopedik për mbështetje të përsosur.Përmbajtje Aloe Vera për gjumë të qetë dhe rigjenerues e cila do përkëdhelë lëkurën tuaj.Garanci 10 vjet.Me dimensione 160x200