kornizë shtrati

379.00 €

Përshkrimi

Nëse keni nevojë për më shumë hapësirë në dhomën tuaj të gjumit,ju do ta adhuroni kornizën Dormeo Millana me mekanizëm levizës.Kjo kornizë nuk është vetëm jashtëzakonishtë praktike:ajo gjithashtu ofron një pamje elegante italiane dhe të gjithë komoditetin që ju nevojitet.