kornizë shtrati

379.90 €

Përshkrimi

Korniza Dormeo Millana kombinon stilin bashkëkohor Italiane dhe rehatinë e shkëlqyer,dhe përshtatet në mënyrë të përkryer me qdo stil të dhomës së gjumit.Kjo kornize karakterizohet me një form të pastër moderne dhe ështe në dispozicion në një larmi të ngjyrës së bardhë.