dyshek dormeo aloe vera v2 180x200

409.90 €

Përshkrimi

Dyshek i fortë ortopedik për mbështetje të përsosur.Përmbajtje Aloe Vera për gjumë të qetë dhe rigjenerues e cila do të përkëdhelë lëkurën tuaj.Garancion 10 vjet