aromatizues per veture

2.69 €

Përshkrimi

Aromatizues për veturë në kanaqe me aromë të freskët ndjesi oqeani.Vendoset në veturë dhe lëshonë aromë freskuese.Produkti me ngjyrë bronze.Prodhim Francez