qante dhuratash-ngjyra te perziera

2.99 €

Përshkrimi

Qant për paketimin e dhuratave të ndryshme si rroba lodra,kafshë të mbushura etj.Karakteristikat e xhepit të integruar të kartës brenda.Shtojca e ngritur.Me personazhe të filmave vizatimore dhe dekorime të ndryshme me ngjyra të shumta.