qante dhuratash- e madhe- ngjyra te perziera

2.99 €

Përshkrimi

Qant e madhe për paketimin e dhuratave të ndryshme si rroba,lodra të ndryshme.Karakteristikat e xhepit të integruar të kartës brenda.Shtojca e ngritur.Me personazhe të filmave vizatimore dhe dekorime të ndryshme me ngjyra të shumta