qante dhuratash e mesme- ngjyra te perziera

0.99 €

Përshkrimi

Qant me madhësi të mesme,dekorative për paketimin e dhuratave të ndryshme si rroba,lodra.Karakteristikat e xhepit të integruar të kartes brenda.Shtojca e ngritur.Me personazhe të filmave vizatimorë dhe dekorime të ndryshme me ngjyra të shumta.