qante dhuratash e vogel-ngjyra te perziera

0.79 €

Përshkrimi

Qant me madhësi të vogël,dekorative për paketimin e dhuratave: si rroba lodra të ndryshme,të dekoruara.Karakteristikat e xhepit të integruar të kartës brenda.Shtojca e ngritur.Me personazhe të filmave vizatimorë dhe dekorime të ndryshme me ngjyra të shumta.