qante dhuratash-ngjyra te perziera

1.99 €

Përshkrimi

Qant e madhe dhuratash.Gliter me dekorime të ndryshme dhe fjongo,ngjyra të shumta.Shërbejnë për paketimin e dhuratave si:rroba,lodra të ndryshme.Karakteristikat e xhepit të integruar të kartes brenda.Shtojca e ngritur brenda.