kup dekoruese 42 cm

26.50 €

Përshkrimi

Kupa dekoruese me kapak për shtëpi.Shërbejnë për vendosjen e mëlmesave të ndryshme të Kuzhines,Me përbërje Porcelani dhe Diametër 42 CM