gjygym për caj schafer (4 pjese )- ngjyre pembe

26.90 €

Përshkrimi

Gjygym për Qaj i brendit Schafer.Me koleksion të ngjyres së Pembe.Seti 4 Cope.Gjygymi për vluarje të ujit dhe gjygymi për vendosjen e qajit.