set me filxhana të kafes ( 12 pjese )

29.90 €

Përshkrimi

Set filxhanash për Kafe,me dizajne të ndryshme dhe ngjyra të bukura.Seti permban 12 Pjesë.12 Filxhanë me Tabëll