set me gota të cajit ( 22 pjese)

39.99 €

34.99 €

Përshkrimi

Set me gota të qajit.Gota nga Qelqi.Seti 22 Copë.:Gota 6 copë.Tablla 6 Copë.Luge 6 Copë.Tabaku si dhe Mbajtësi i sheqerit