vazo per lule

1.49 €

Përshkrimi

Vazo per Lule. Zbukuroni kopshtin tuaj me vazo te bukura dhe lule shumengjyreshe. Vazo me material Plastik dhe ngjyra te ndryshme. Dimension 125 MM