vazo per lule magnolia 300mm

5.99 €

Përshkrimi

Saksi per Lule Magnolia e prodhuar nga Lamela, eshte bere me material te qendrueshem, me shkelqim dhe ngjyra intenzive. Ajo ka nje forme klasike dhe elegante. Ajo gjithashtu mund te behet nje plotesues interesant per rregullimin e kopshteve. Diametri: 25 cm.Lartesia 22cm.