patrues me avull vileda

109.00 €

Përshkrimi

Zbuloni fuqinë e avullit! Pastruesi i ri me avull siguron pastrimin e plotë të podiumeve tuaja. I përshtatshëm për çdo lloj materiali si druri, pllaka, etj. Përfshirë qilima apo rugs, vetëm duke shtuar aksesor të përshtatshëm. Ngrohja në vetëm 15 sekonda, bënë gati për të eleminu 99.9% të baktereve nga dyshemeja juaj pa pasur nevojë për pastrimin e kimikateve. Është e lehtë dhe e përshtatshme për të kryer pastrimin rreth shtëpisë tuaj.