vegel per pastrim te dritares

59.00 €

Përshkrimi

Pastruesi vakum thith ujin nga dritarja në rezervuarin e saj të integruar të ujit, duke lënë një shkëlqim të lëmuar, pa ndonjë pikëzim në pragun tuaj të dritares ose në dysheme. Pasi ta keni larë dritaren tuaj me lëngun tuaj të preferuar të pastrimit të dritareve, windomatic punon si një vakum dore me një buzë gome për të pastruar dritaren tuaj. Me qafën e saj unike fleksibël arrin edhe qoshet dhe skajet - nuk ka nevojë për lustrim shtesë! Windomatic është pa kabëll me një bateri Lithium-ion që mund të rimëkëmbet. Pesha e saj e lehtë dhe heqja e lehtë e rezervuarit sigurojnë lehtësinë tuaj maksimale. Përfitimet: Lehtë dhe kompakte Rezultatet e pastrimit pa shkëlqim dhe shkëlqim pa lustrim Nuk rrjeth ujin Kreu fleksibël e bën shumë të lehtë për t'u marrë me më pak përpjekje