lecke univerzale refuz vileda 1/1

0.99 €

Përshkrimi

Vileda + 30% mikrofibër për përdorime të ndryshme: • Super absorbues • Kohëzgjatja dhe qëndrueshmëri shtesë • Mbetet e freskët për shkak të joneve argjendi natyral, nëse përdoret siç duhet. Aktiviteti mikrobiologjik testuar nga institut i jashtëm. • Mund të lahen me dorë ose makinë të larjes