fertere

44.99 €

39.99 €

Përshkrimi

Seti do tju ndihmoje me te gjitha gatimet ne kuzhinen tuaj.Kjo eshte nje zgjidhje universale per te gjitha familjet.Seti Tefal jane:Rezistent ndaj gervishtjeve,me siperfaqe te forte dhe nuk ngjitin.Seti permban:Fertere 28 CM.Fertere 24 CM si dhe Fertere 20 CM.