tabell per gote te qajit bambum 6pcs

1.49 €

Përshkrimi

Tabëll për vendosjen e gotave të qajit. Material druri. Ngjyrë kafe. Dimensionet e produktit 11 x 1.6cm. Silva me bazën e saj të sheshtë, skajet e saj të lakuar dhe strukturën natyrore, do të plotësojë kënaqësitë tuaja në ngrënie të mëngjesit.