tabak nga druri bambum

19.90 €

Përshkrimi

Tabak për shërbimin e pijeve. Material druri. Ngjyrë kafe. Dimensionet 46x5x33x8cm. Produktet e Bambus nuk përmbajnë baktere dhe mikrobe.