ene e rrumbullaket per servim te ushqimit bambum

6.90 €

Përshkrimi

Enë për servimin e ushqimit. Forma e rrumbullaket. Material druri bambu. Ngjyrë kafe. Dimensionet e produktit 36.7x27x1.6cm. Dizajnë elegantë, një dorezë e gjerë që e bën të lehtë për tu mbajtur dhe një trup i rrumbullakosur.