tabaka nga druri bambum

14.90 €

Përshkrimi

Tabaka për shërbim. Material druri bambu. Formë katrore. Ngjyrë kafe. Dimensionet e produktit 26x13x3cm. Dizajnë elegantë dhe i veqantë.