filxhan per kaffe me kapak nga druri bambum

2.99 €

Përshkrimi

Filxhanë për kafe. Material porcelani dhe kapak druri. Ngjyrë të bardhë dhe kafe. 450cc. Filxhani me kapak nga druri është i nevojshëm për ruajtjen e pijës nga mikrobet, si dhe kapakun mund ta shfrytëzoni për vendosjen e biskotës tuaj.