set me krypore dhe luge bambum e rrumbullaket 3pcs

13.90 €

Përshkrimi

Enë për vendosjen e melmesave si: kripa, piperi. Material porcelani dhe kapak druri. Forma e rrumbullakët. Dimensionet 28x10.5x13cm.