set me krypore dhe luge bambum katrore 3pcs

17.50 €

Përshkrimi

Enë për vendosjen e melmesave si: kripa, piperi. Material porcelani dhe kapak druri. Formë katrore. Dimensionet 28.5x10x10.5cm. Organizator i duhur për kuzhinën tuaj.