set me krypore bambu

14.90 €

Përshkrimi

Enë për vendosjen e mëlmesave si: kripa, piperi. Material porcelani dhe kapak druri. Formë rrumbullake. Dimensionet 33x8x12.5cm. Organizator i duhur për kuzhinën tuaj.