ene nga druri per servim bambum

3.90 €

Përshkrimi

Enë për servimin e ushqimit. Material nga druri. Forma të ndryshme. Ngjyrë kafe. Dimensionet 30x21x1.5cm. Dizajnë elegantë dhe i veqantë