ene katrote per servim bambum

11.90 €

Përshkrimi

Enë për servimin e ushqimit. Material nga druri. Formë 3 pjesëshe, për shërbimin e grickarinave, embëlsirave. Forma të rrumbullakta. Dimensionet 20x20x23.5cm. Dizajnë elegantë dhe i veqantë