ene e rrumbullaket per servim bambum

16.90 €

Përshkrimi

Enë për servim të ushqimit. Material nga druri. Formë 3 pjesëshe, për shërbimin e grickarinave, ëmbëlsirave. Forma të rrumbullakta. Dimensionet 25.8x6.8x25.8cm. Dizajnë elegantë dhe i veqantë