ene per servim nga druri bambum ngjyre e bardhe

4.99 €

Përshkrimi

Enë për servim. Material druri. Ngjyrë e bardhë. Dimensionet 30x20x0.5cm. Ekologjike dhe rezistente ndaj ujit. Dizajnë i veqantë dhe elegantë.