ene per servim nga druri bambum ngjyre kafe

3.99 €

Përshkrimi

Enë për servim. Material druri. Ngjyrë kafe. Dimensionet 30x20x0.5cm. Ekologjike dhe rezistente ndaj ujit. Dizajnë I veqantë dhe elegantë.