set filxhan 2pcs bambum

6.90 €

Përshkrimi

Harmonia e mrekullueshme e bambu dhe porcelanit bën gota me kafe super speciale. Modeli Sosa përbëhet prej dy, gjashtë ose më shumë pjesëve. Sosa, me tablla bambu, gota prej porcelani dhe kuti suvenire, do të jenë zgjedhja juaj edhe për dhuratë, pse jo?