gotë vere ( 6 copë ). modeli: alize 321390 .kapaciteti: 440ml

12.99 €

8.99 €

Përshkrimi

Gotat BOHEMIA janë të njohura në botë. Vlerësohen për cilësinë më të lartë dhe dizajnin modern.Si brend ka një traditë shekullore në prodhimin e qelqit dhe kristaleve, forma të ndryshme dhe origjinale të punuara me saktësi më të madhe, që japin një karakter unik me origjin çeke. Kompleti përmban 6 copa/gota.