aksesorë për ruajtjen e ushqimit . material qelqi. madhesia (vogël). modeli: bolla volumi:( 450 ml)

5.90 €

Përshkrimi

Bambum Bolla do të shtojë një elegancë në aneksin tuaj të kuzhinës. E projektuar në tre madhësi të ndryshme, struktura ajrore e shtresës së vakumit bambu të Bolla dhe natyraliteti i qelqit të lyer me dorë mundëson mbajtjen e të gjitha erëzave në një mjedis të shëndetshëm dhe higjienik.