aksesorë për vendosje të bukës .modeli: solly madhësia:( 19 cm)

6.90 €

Përshkrimi

Shtruarja e bukës dhe pjekurinave ka rëndësi në vet elegancën e tryezë apo shërbimit tuaj. Solly ka dimensionet e saj të ndryshme. Në mënyrë solide, prezantimet tuaja do të shtojnë një atmosferë të natyrshme dhe të pazakontë.