enë për vendosje të ushqimeve të ndryshme .modeli: caliente .madhësia: (24.5x2.8cm)

8.90 €

Përshkrimi

Servisimi i ushqimit në mënyrë sa më të përshtatshme që të jetë e mundur jep shije specialiteteve dhe tryezës tuaj.