mbajtës/aksesorë për vendosjen e: salvetave, piperit dhe kripës. modeli: chava madhësia: (17.5x12x9cm)

8.90 €

Përshkrimi

Me integrimin e porcelanit dhe drurit bambu, ju mund të bëni një ndryshim në tryezën tuaj. Një kombinim elegant dhe modern. Me strukturë të tillë kurseni hapësirë ​​në kuzhinën tuaj dhe në tryezë.