pjatë supe. modeli: caso. madhësia: (15.5x15.5x5.5cm)

8.90 €

Përshkrimi

Enë supe që parandalon rreziqeve të ujit dhe nxehtësisë, që trajton një ndjenjë të natyrshme dhe të jashtëzakonshme. Ju mund të kombinoni Taso me enë të tjera të ushqimit Bambum dhe pllakat e shërbimit për të krijuar tryezë elegante.