set me lugë të ndryshme për përgatitje të ushqimit. modeli: astori

8.90 €

Përshkrimi

Set Bambu, modeli Violi përbëhet nga 10 produkte të ndryshme, që ofrojnë zgjidhje natyrale, të shëndetshme dhe praktike për përdorimin tuaj gjatë përgatitjes në kuzhinë. Në sajë të strukturës së saj natyrore, pastrimi është gjithashtu shumë i lehtë. Këto produkte sjellin elegancë në kuzhinës tuaj me pamje të ngrohtë të bambunit.