lugë e madhe për shërbim të supës apo qorbës.modeli: calmari. madhësia: (35x10x5.5cm)

9.90 €

Përshkrimi

Ju mund të shërbeni supë dhe qorba të ndryshme me këtë lugë shumë adekuate dhe praktike.