bluarse/mulli për kripë dhe piper. modeli: madras. madhësia: (7.2x7.2x19.3cm )

11.50 €

Përshkrimi

Aksesorë/enë për vendosje të kripës dhe piperit. Mund të gjeni në dy madhësi. Ka detyrë elegante dhe funksionale në tryezën tuaj. Grirësat nga qeramike bashkangjitur me mekanizmin të sipërm që rrotullohen 360 gradë, do t'ju ofrojë erëza të freskëta dhe më të shëndetshme si piper i zi dhe kripë natyrore.