enë për vendosje të uthullës, vajit, kripës dhe piperit .modeli:champion. madhësia: (17x17x20cm)

11.50 €

Përshkrimi

Ju mund të shtoni një dimension tjetër në enët/aksesorët nga bambu në kuzhinë dhe tryezën tuaj me kombinimin unik të Bambus dhe Porcelanit.